Home > Bestanden > wl_hook.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een wl_hook fout

Het echte wl_hook.dll bestand is een software component van Agnitum Outpost Firewall Pro door Agnitum.

wl_hook is een afkorting voor Winlogon Hooking

Wl_hook.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of wl_hook.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om wl_hook.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Outpost Hooking Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat wl_hook.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Wl_hook.dll bestandsinfo

Het proces Outpost Hooking Module of Winlogon Hooking of Quick Heal Hooking Module of Firewall Hooking Module of Outost Hooking Module

hoort bij de software Agnitum Outpost Firewall Pro of Outpost Firewall (versie 2009) of Outpost Firewall Pro (versie 2009) of Agnitum Outpost Security of Outpost Security Suite of Outpost Security Suite Pro of Quick Heal Firewall Pro of Lavasoft Personal Firewall of Agnitum Outpost

van Agnitum (www.agnitum.com) of Quick Heal Technologies (P) (www.quickheal.com) of Lavasoft AB (www.lavasoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft wl_hook.dll niet nodig. Bestand wl_hook.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 715,264 bytes (16% van alle voorkomende bestanden), 701,456 bytes en nog 33 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/wl_hook.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Bestand wl_hook.dll is geen Windows kernbestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het proces is niet zichtbaar. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: AppInit_DLLs). Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Wl_hook.dll kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 65% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als wl_hook.dll. Controleer daarom het wl_hook.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
49 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over wl_hook.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met wl_hook op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met wl_hook te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het wl_hook.dll proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

wl_hook scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.