Home > Bestanden > WLHook.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een WLHook fout

Het echte WLHook.dll bestand is een software component van AOL Desktop door AOL.

WLHook is een afkorting voor America Online Connectivity Services Session White List Hook

WLHook.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of WLHook.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om WLHook.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ACS Session White List Hook. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat WLHook.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

WLHook.dll bestandsinfo

Het proces ACS Session White List Hook of AOL Connectivity Service Session List hoort bij de software AOL Connectivity Service of AOL Connectivity Services of AOL Uninstaller van America Online (www.aol.com) of AOL (www.aol.com)..

Omschrijving: WLHook.dll is onderdeel van AOL Connectivity Service en is verbonden met het aoldial.exe proces. Het zorgt voor de automatische herkenning van draadloze apparatuur die verbonden is met de host. Daarnaast zorgt het voor de connectiviteit van de apparatuur met het extranet, wat het internet of een lokaal communicatie netwerk is. Dit proces start tegelijk met het besturingssysteem op en draait continu op de achtergrond.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft WLHook.dll niet nodig. Bestand WLHook.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files" (mainly C:\Program Files\Common Files\AOL\ACS\). Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 4,608 bytes (84% van alle voorkomende bestanden) of 10,288 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/wlhook.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. WLHook.dll is geen Windows systeemcomponent. WLHook.dll kan inputs onthouden. WLHook.dll lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als WLHook.dll. Controleer daarom het WLHook.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
46 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over WLHook.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met WLHook op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met WLHook te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het WLHook.dll proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

WLHook scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.