Home > Bestanden > WLKeeper.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een WLKeeper fout

Het echte WLKeeper.exe bestand is een software component van SSOFSet Service door Intel.

WLKeeper is een afkorting voor Windows Local Area Network Keeper

WLKeeper.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of WLKeeper.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om WLKeeper.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update WLANKEEPER. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat WLKeeper.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

WLKeeper.exe bestandsinfo

Het proces WLANKEEPER of Intel® WLANKeeper SSO Service hoort bij de software SSO Service of SSOFSet Service of Intel® Network Connections of Intel® PROSet/Wireless WiFi Software of Intel® PROSet/Wireless SSO Service of support.intel.com/support/index.htm of Intel® PROSet/Wireless WiFi van Intel® (www.intel.com)..

Omschrijving: WLKeeper.exe is de Wireless LAN Keeper, welke geïnstalleerd is als onderdeel van de drivers van Intel Wireless adapter. Het is een essentieel onderdeel waarmee met het juiste draadloze netwerk verbonden kan worden. Het stelt het IP adres vast en verifieert de verbinding. Het blijft op de achtergrond draaien en checkt het wireless signaal. Deze informatie wordt doorgegeven aan het besturingssysteem, welke het met een icoontje communiceert met de gebruiker

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft WLKeeper.exe niet nodig. Bestand WLKeeper.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (normally C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\). Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 225,353 bytes (30% van alle voorkomende bestanden), 294,912 bytes en nog 5 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/wlkeeper.exe.html 
De toepassing is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeemcomponent. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. WLKeeper.exe kan inputs onthouden, zichzelf verbergen en toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 27% gevaarlijk.

Als WLKeeper.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 52% gevaarlijk. Bestandsformaat is 315,459 bytes. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. WLKeeper.exe kan inputs onthouden, zichzelf verbergen en toezicht houden op toepassingen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als WLKeeper.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het WLKeeper.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
59 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over WLKeeper.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met WLKeeper op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met WLKeeper te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het WLKeeper.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

WLKeeper scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.