Home > Bestanden > wss.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus wss te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen wss.dll als malware, bijv. Sophos herkent het als Mal/Generic-A, en Avast herkent het als Win32:Trojan-gen {Other}.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de wss.dll worm

Hints om wss.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update wss.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat wss.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Wss.dll bestandsinfo

Het is niet bekend wie wss.dll heeft geschreven.

Omschrijving: wss.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Wss.dll bevindt zich in de map "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 147,456 bytes (58% van alle voorkomende bestanden) of 86,016 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/wss.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 8D99D2A3-317C-4929-8A5D-21140259D93A. Het proces heeft geen bestandsomschrijving. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het kan Internetbrowser monitoren. Het bestand is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 68% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het wss.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
40 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over wss.dll, deel je kennis dan en help anderen.

wss scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.