Home > Bestanden > Wuser32.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Wuser32 fout

Wuser32.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Wuser32.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Wuser32.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Systems Management Server. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Wuser32.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Wuser32.exe bestandsinfo

Het proces Systems Management Server of Remote Control Agent of Remote management Agent hoort bij de software SMS Advanced Client of Intuit Track-It! Remote of Systems Management Server of SMS Remote Control Agent of Microsoft of ZENworks for Desktops van Microsoft (www.microsoft.com) of Intuit Track-It (itsolutions.intuit.com) of Novell (www.novell.com)..

Omschrijving: Windows heeft Wuser32.exe niet nodig. Bestand Wuser32.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows\System32 (typically c:\novell\zenrc\ of C:\WINDOWS\system32\CCM\CLICOMP\RemCtrl\ of C:\LDClient\). Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 251,256 bytes (48% van alle voorkomende bestanden), 241,664 bytes, 248,544 bytes of 307,200 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/wuser32.exe.html 
Het proces gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het bestand is geen Windows kernbestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Wuser32.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Wuser32.exe kan zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 40% gevaarlijk.

Als Wuser32.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 69% gevaarlijk. Bestandsformaat is 311,374 bytes (84% van alle voorkomende bestanden) of 265,792 bytes. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. De toepassing is niet zichtbaar. Het programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Bestand Wuser32.exe is geen Windows systeembestand. Wuser32.exe kan zichzelf verbergen en inputs onthouden.

Als Wuser32.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk. Bestandsformaat is 139,264 bytes. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Bestand Wuser32.exe is geen Windows systeemcomponent. Wuser32.exe kan inputs onthouden en toezicht houden op toepassingen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Wuser32.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Wuser32.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
38 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Wuser32.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met Wuser32 op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met Wuser32 te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het Wuser32.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

Wuser32 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.