Home > Bestanden > xpupdate.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus xpupdate te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen xpupdate.exe als malware, b.v. BitDefender herkent het als GenPack:Trojan.Renos.NAW of Trojan.Fakealert.LV, en Microsoft herkent het als TrojanDownloader:Win32/Renos.CH of TrojanDropper:Win32/Nuwar.gen!lds.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de xpupdate.exe worm

Hints om xpupdate.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update xpupdate.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat xpupdate.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Xpupdate.exe bestandsinfo

Het proces hoort bij de software onbekend van Shelby Group (www.theshelbygroup.com) of Dellcove Services of ADSL Software of Fidelity Overseas (www.incorporatebelize.com) of Olibex of Boily Systems of Sawert Alliance LTD..

Omschrijving: xpupdate.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Xpupdate.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 30,168 bytes (10% van alle voorkomende bestanden), 30,776 bytes en nog 16 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/xpupdate.exe.html 
Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Xpupdate.exe is geen Windows systeembestand. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, DEFAULT\Run). Het bestand heeft een digitale signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 45% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het xpupdate.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
61 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over xpupdate.exe, deel je kennis dan en help anderen.

xpupdate scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.