Home > Bestanden > Ymmapi.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Ymmapi fout

Ymmapi.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Ymmapi.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Ymmapi.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update YMMAPI Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Ymmapi.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Ymmapi.dll bestandsinfo

Het proces YMMAPI Module of Yahoo! Mail hoort bij de software Yahoo! Toolbar of YMMAPI Module of BT Yahoo! Applications of Yahoo! Browser Services of AT&T Yahoo! Applications of Yahoo! Mail of att.net Toolbar of SBC Yahoo! Applications of Verizon Yahoo! Applications van Yahoo! (www.yahoo.com)..

Omschrijving: YMMAPI.dll is Yahoo Mail’s Messaging Application Programming Interface (MAPI) en onderdeel van de API voor Windows, waar Yahoo mail als een icoontje in de werkbalk van de browser zit. Met een klik van de muis kan toegang verkregen worden tot de email account. Dit wordt over het algemeen mee geïnstalleerd met de installatie van de nieuwste versie van Yahoo Messenger en Widgets en maakt deel uit van Yahoo! Extras.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft Ymmapi.dll niet nodig. Bestand Ymmapi.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (mostly C:\Program Files\YAHOO!\COMMON\). Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 285,464 bytes (43% van alle voorkomende bestanden), 190,496 bytes en nog 4 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/ymmapi.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Bestand Ymmapi.dll is geen Windows systeembestand. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Bestand Ymmapi.dll is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk.

Als Ymmapi.dll wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk. Bestandsformaat is 171,520 bytes (42% van alle voorkomende bestanden), 155,714 bytes, 145,120 bytes of 160,992 bytes. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma is niet zichtbaar. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Bestand Ymmapi.dll is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Ymmapi.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Ymmapi.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
48 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Ymmapi.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met Ymmapi op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met Ymmapi te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het Ymmapi.dll proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

Ymmapi scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.