Home > Bestanden > Ymsgr_tray.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Ymsgr_tray fout

Ymsgr_tray.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Ymsgr_tray.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Ymsgr_tray.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Yahoo! Messenger Tray. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Ymsgr_tray.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Ymsgr_tray.exe bestandsinfo

Het proces Yahoo! Messenger Tray of Yahoo! Messenger hoort bij de software Yahoo! Messenger van (www.yahoo.com)..

Omschrijving: ymsgr_tray.exe is een pictogram op de systeemtray, dat werd geïnstalleerd door Yahoo Messenger. Dit programma checkt regelmatig of er nieuwe e-mails zijn en ander alerts die je hebt ingesteld in je Yahoo! Account. Als je hier geen gebruik van wilt maken, kun je dit bestand veilig van je computer verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft Ymsgr_tray.exe niet nodig. Bestand Ymsgr_tray.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 79,192 bytes (56% van alle voorkomende bestanden), 79,160 bytes, 173,560 bytes, 79,088 bytes of 103,664 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/ymsgr_tray.exe.html 
De toepassing kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Het is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is digitaal gesigneerd. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 7% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Ymsgr_tray.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Ymsgr_tray.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
71 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Ymsgr_tray.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met Ymsgr_tray op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met Ymsgr_tray te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het Ymsgr_tray.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

Ymsgr_tray scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.