Home > Bestanden > 000StTHK.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een 000StTHK fout

Het echte 000StTHK.exe bestand is een software component van TOSHIBA Hotkey Utility door Toshiba.

000StTHk is een afkorting voor 000 Startup Toshiba Hotkey

000StTHK.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of 000StTHK.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om 000StTHK.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update 000StTHK.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat 000StTHK.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

000StTHK.exe bestandsinfo

Het proces 000StTHK.exe bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: 000StTHK.exe is het Hotkey Support Startup proces dat geïnstalleerd is in Toshiba notebooks. Het start gedurende het opstarten van de computer de diverse sneltoets functies op samen met de configuratie van de functietoetsen en multimedia toetsen zoals volume, geluidsdemping, internet browser, word en het standaard email programma.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft 000StTHK.exe niet nodig. Bestand 000StTHK.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Het bestandsformaat op Windows 10/8/7/XP is 24,576 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/000stthk.exe.html 
Het proces heeft een zichtbaar venster. Er is geen bestandsinformatie. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als 000StTHK.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het 000StTHK.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over 000StTHK.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met 000StTHK op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met 000StTHK te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het 000StTHK.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

000StTHK scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.