Home > Bestanden > 9129837.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus 9129837 te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen 9129837.exe als malware, bijv. TrendMicro herkent het als TSPY_INFOSTEAL.Y of TSPY_PAPRAS.AB, en Microsoft herkent het als Trojan:Win32/Meredrop of TrojanSpy:Win32/Ursnif.EK.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de 9129837.exe worm

Hints om 9129837.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CTF Loader. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat 9129837.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

9129837.exe bestandsinfo

Het proces CTF Loader of DHCP Wizard of RRAS Wizard of Attribute Utility of Miranda IM of TrueCrypt of Remote Storage Recall Notification of PE Explorer

hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of Microsoft® Windows (versie 2000 Operating System) of Miranda IM of TrueCrypt of dcdNaChROTTJ of PE Explorer

van Microsoft (www.microsoft.com) of TrueCrypt Foundation (www.truecrypt.org) of Heaventools Software (www.heaventools.com) of RCFXnww..

Omschrijving: 9129837.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand 9129837.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 30,208 bytes (15% van alle voorkomende bestanden), 27,648 bytes en nog 14 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/9129837.exe.html 
Het is geen Windows systeemcomponent. De toepassing is niet zichtbaar. Programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, DEFAULT\Run). Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. 9129837.exe kan toezicht houden op toepassingen en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 75% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het 9129837.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over 9129837.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met 9129837 op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende 9129837 proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de 9129837.exe op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

9129837 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.