Home > Bestanden > AdobeARM.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een AdobeARM fout

Het echte AdobeARM.exe bestand is een software component van Adobe Reader door .

AdobeArM is een afkorting voor Adobe Reader and Acrobat Manager

AdobeARM.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of AdobeARM.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om AdobeARM.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Adobe Reader and Acrobat Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat AdobeARM.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AdobeARM.exe bestandsinfo

Het proces Adobe Reader and Acrobat Manager of Adobe Reader X (versie (10.1.2)) of Windows Update Application Launcher hoort bij de software Adobe Reader and Acrobat Manager of Adobe Refresh Manager of Adobe Reader of Adobe Reader X of Adobe Reader XI of Adobe Reader X MUI of Adobe Acrobat X Pro of Adobe Reader XI MUI van Adobe Systems (www.adobe.com) of Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft AdobeARM.exe niet nodig. AdobeARM.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 959,904 bytes (17% van alle voorkomende bestanden), 958,576 bytes en nog 34 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/adobearm.exe.html 
AdobeARM.exe is geen Windows kernbestand. Bestand AdobeARM.exe is digitaal gesigneerd. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, TaskScheduler, DEFAULT\Runonce, RunOnce). Bestand AdobeARM.exe is een bestand met Verisign signatuur. AdobeARM.exe kan inputs onthouden en toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 20% gevaarlijk.

Als AdobeARM.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 100% gevaarlijk. Bestandsformaat is 368,128 bytes. De toepassing is niet zichtbaar. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, TaskScheduler, DEFAULT\Runonce, RunOnce). De toepassing is een verborgen stealth proces. Bestand AdobeARM.exe is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als AdobeARM.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het AdobeARM.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over AdobeARM.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met AdobeARM op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met AdobeARM te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het AdobeARM.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

AdobeARM scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.