Home > Bestanden > iefdm2.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus iefdm2 te verwijderen

The iefdm2.dll bestand is een software component van Free Download Manager door FreeDownloadManager.ORG.

IEFDM2 is een afkorting voor Internet Explorer Free Download Manager version 2

De meeste antivirusprogramma's herkennen iefdm2.dll als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de iefdm2.dll worm

Hints om iefdm2.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Free Download Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat iefdm2.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Iefdm2.dll bestandsinfo

Het proces Free Download Manager hoort bij de software Free Download Manager (versie 2.5, 3.0 - Prime Time, 3.5 RC, 3.8 RC1, 3.8 RC3, 3.0 Uploads plugin, 3.8 Bittorrent, 3.8 RC4, 3.7 RC1, 3.0 Bittorrent, 5.0.4520.0 Preview, 3.8 RC2, 2.5 - Forgotten Souls, 3.8 - Prime Time) of HughesNet Download Manager of Download-Manager of Good Download Manager of Sophos Anti-Rootkit of FDM of Trusteer Endpoint Protection of Fraps van FreeDownloadManager.ORG (www.freedownloadmanager.org) of GoodDownloadManager.com..

Omschrijving: iefdm2.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Iefdm2.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van de map "Mijn Bestanden". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 98,304 bytes (36% van alle voorkomende bestanden), 94,208 bytes en nog 10 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/iefdm2.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De individuele ID van deze BHO is CC59E0F9-7E43-44FA-9FAA-8377850BF205 of A31CFC4F-DDF0-45A6-A85D-563B61024D3D. Programma heeft geen bestandsomschrijving. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Bestand iefdm2.dll is geen Windows kernbestand. Iefdm2.dll kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 79% gevaarlijk.

  • Als iefdm2.dll wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 79% gevaarlijk. Bestandsformaat is 94,208 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 98,304 bytes of 737,896 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. De toepassing is niet zichtbaar. Het kan Internetbrowser monitoren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Bestand iefdm2.dll is geen Windows systeembestand. Iefdm2.dll kan inputs onthouden en toezicht houden op toepassingen.
  • Als iefdm2.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 77% gevaarlijk. Bestandsformaat is 94,208 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 365,056 bytes. Iefdm2.dll is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het bestand is geen Windows systeembestand. Iefdm2.dll kan inputs onthouden.

Belangrijk: Controleer het iefdm2.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. Als Free Download Manager de zoekmachine van uw browser en startpagina heeft gewijzigd, kunt u de standaard-instellingen van uw browser als volgt herstellen:

Herinitialiseer browser-instellingen voor Internet-Explorer ▾
  1. In Internet Explorer, druk de toetscombinatie Alt + X om het Tools menu te openen.
  2. Klik op Internet options.
  3. Klik op de Advanced tabtoets.
  4. Klik op de Reset... knop.
  5. Activeer de Delete personal settings instelling.
Dit zorgt voor een herinitialisatie van uw Internet Explorer naar de standaard-instellingen. Uw browser zal starten met de bekende startpagina en zoekmachine—zonder popups, ads, cookies, maar zal ook alle invoegtoepassingen van de browser wissen [1]. Maak het opruimen van uw browser en computer eenvoudiger en veiliger met Security Task Manager.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
93 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over iefdm2.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met iefdm2 op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende iefdm2 proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de iefdm2.dll op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

iefdm2 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.