Home > Bestanden > AERTSrv.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een AERTSrv fout

Het echte AERTSrv.exe bestand is een software component van Realtek High Definition Audio Driver door .

AERtSrv is een afkorting voor Andrea Electronics Realtek Audio Service

AERTSrv.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of AERTSrv.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om AERTSrv.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Andrea filters APO access Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat AERTSrv.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AERTSrv.exe bestandsinfo

Het proces Andrea filters APO access service (versie (32-bit)) hoort bij de software APO Access Service (versie (32-bit)) of Realtek High Definition Audio Driver of Realtek HDMI Audio Driver for ATI van Andrea Electronics (www.andreaelectronics.com)..

Omschrijving: Windows heeft AERTSrv.exe niet nodig. Bestand AERTSrv.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 77,824 bytes (93% van alle voorkomende bestanden), 81,920 bytes of 73,728 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/aertsrv.exe.html 
De naam van de service is "AERTFilters".
Het proces is niet zichtbaar. Bestand AERTSrv.exe is geen Windows systeembestand. AERTSrv.exe is een bestand met Microsoft signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 19% gevaarlijk.

Als AERTSrv.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 2% gevaarlijk. Bestandsformaat is 87,968 bytes (83% van alle voorkomende bestanden), 96,704 bytes of 81,920 bytes. Het is een betrouwbaar Microsoftbestand. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Bestand AERTSrv.exe is digitaal gesigneerd.
Als er problemen zijn met AERTSrv.exe dan kunt u het bijbehorende programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > Realtek High Definition Audio Driver of Realtek HDMI Audio Driver for ATI).

Als AERTSrv.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 0% gevaarlijk. Bestandsformaat is 87,968 bytes. Bestand AERTSrv.exe is een betrouwbaar Microsoftbestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand AERTSrv.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Bestand AERTSrv.exe is geen Windows systeemcomponent.
Als er problemen zijn met AERTSrv.exe dan kunt u het bijbehorende programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > Realtek High Definition Audio Driver).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als AERTSrv.exe. Controleer daarom het AERTSrv.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
40 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over AERTSrv.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met AERTSrv op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met AERTSrv te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het AERTSrv.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

AERTSrv scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.