Home > Bestanden > Amazon Music Helper.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Amazon Music Helper fout

Amazon Music Helper.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Amazon Music Helper.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Amazon Music Helper.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Amazon Music Helper.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Amazon Music Helper.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Amazon Music Helper.exe bestandsinfo

Het proces Amazon Music Helper.exe hoort bij de software Amazon Music of Amazon Cloud Player van Amazon Services..

Omschrijving: Windows heeft Amazon Music Helper.exe niet nodig. Amazon Music Helper.exe bevindt zich in een submap van "C:\Users\USERNAME". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 3,109,376 bytes (23% van alle voorkomende bestanden), 3,140,608 bytes en nog 12 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/amazon%20music%20helper.exe.html 
Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het is geen Windows kernbestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run). Amazon Music Helper.exe kan inputs onthouden, verbind met Internet en toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 55% gevaarlijk.

Als Amazon Music Helper.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 55% gevaarlijk. Bestandsformaat is 3,140,608 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 3,109,376 bytes, 5,886,784 bytes of 3,108,864 bytes. De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. Het programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows kernbestand. Amazon Music Helper.exe kan inputs onthouden, verbind met Internet en toezicht houden op toepassingen.
Het is mogelijk het betreffende programma te verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > Amazon Music).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Amazon Music Helper.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Amazon Music Helper.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over Amazon Music Helper.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met Amazon Music Helper op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met Amazon Music Helper te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het Amazon Music Helper.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

Amazon Music Helper scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.