Home > Bestanden > AMINIT.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een AMINIT fout

Het echte AMINIT.dll bestand is een software component van Altiris eXpress door Altiris.

AMInit is een afkorting voor Altiris App Metering Initialization

AMINIT.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of AMINIT.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om AMINIT.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Application Metering Init. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat AMINIT.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AMINIT.dll bestandsinfo

Het proces Application Metering Init of Altiris App Metering Init hoort bij de software Altiris Application Metering of Altiris eXpress Metering Agent of Altiris Application Metering Agent of Application Metering Agent van Altiris (www.altiris.com)..

Omschrijving: Windows heeft AMINIT.dll niet nodig. AMINIT.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Het bestandsformaat op Windows 10/8/7/XP is 61,440 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/aminit.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma is niet zichtbaar. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het is geen Windows systeembestand. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: AppInit_DLLs). Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 67% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als AMINIT.dll. Controleer daarom het AMINIT.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
73 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over AMINIT.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met AMINIT op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met AMINIT te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het AMINIT.dll proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

AMINIT scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.