Home > Bestanden > oodag.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een oodag fout

Het echte oodag.exe bestand is een software component van O&O Defrag Professional Edition door O&O Software.

OODAg is een afkorting voor O&O Defrag Agent

Oodag.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of oodag.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om oodag.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update O&O Defrag Agent. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat oodag.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Oodag.exe bestandsinfo

Het proces O&O Defrag Agent (Win32) of O&O Defrag Agent (versie (x64)) hoort bij de software O&O Defrag Professional Edition of O&O Defrag Professional of O&O Defrag of Microsoft® Windows® Operating System of O&O Defrag Server of O&O Defrag Workstation van O&O Software GmbH (www.oo-software.com) of Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Dit is het belangrijkste proces van het programma O & O Defrag, een add-on programma dat harde schijven in werkstations en servers defragmenteert. Bestanden kunnen worden versnipperd (in stukjes gebroken), zoals ze zijn opgeslagen op de harde schijf, een proces dat meer en meer tijd vergt. Defragmentatie analyseert de locaties van bestandenonderdelen op de schijf en herschikt ze vervolgens voor betere prestaties.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft oodag.exe niet nodig. Bestand oodag.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 225,280 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 1,050,120 bytes en nog 9 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/oodag.exe.html 
Het programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand oodag.exe is geen Windows systeembestand. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het proces kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Oodag.exe is een bestand met Verisign signatuur. Oodag.exe is digitaal gesigneerd. Oodag.exe kan verbind met Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 40% gevaarlijk.

Als oodag.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 20% gevaarlijk. Bestandsformaat is 3,273,552 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 2,019,184 bytes, 1,660,200 bytes of 2,317,128 bytes. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Oodag.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Oodag.exe is geen Windows kernbestand. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Oodag.exe kan andere programma's manipuleren en verbind met Internet.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als oodag.exe. Controleer daarom het oodag.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
65 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over oodag.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met oodag op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met oodag te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het oodag.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

oodag scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.