Home > Bestanden > AOLSP Scheduler.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een AOLSP Scheduler fout

Het echte AOLSP Scheduler.exe bestand is een software component van AOL Desktop door AOL.

AOLSP Scheduler is een afkorting voor AOL Spyware Protection Scheduler

AOLSP Scheduler.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of AOLSP Scheduler.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om AOLSP Scheduler.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SSC AntiSpyware Support. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat AOLSP Scheduler.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AOLSP Scheduler.exe bestandsinfo

Het proces SSC AntiSpyware Support hoort bij de software AOL Uninstaller of AOL Spyware Protection of AOL Safety and Security Center van America Online (www.aol.com) of AOL (www.aol.com)..

Omschrijving: AOLSP Scheduler.exe is onderdeel van AOL’s Spyware Shield en is de planner waar de gebruiker de standaard instellingen mee kan veranderen. Dit is niet de real time spyware checker van de applicatie. Met dit proces kan de gebruiker een specifieke scan laten draaien op de host op elk gewenst moment en deze instelling kan zelfs helemaal afgezet worden.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft AOLSP Scheduler.exe niet nodig. AOLSP Scheduler.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 1,536 bytes (81% van alle voorkomende bestanden), 79,448 bytes, 78,960 bytes of 8,784 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/aolsp%20scheduler.exe.html 
De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Bestand AOLSP Scheduler.exe is geen Windows systeembestand. Er is geen omschrijving van het programma. AOLSP Scheduler.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als AOLSP Scheduler.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het AOLSP Scheduler.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over AOLSP Scheduler.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met AOLSP Scheduler op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met AOLSP Scheduler te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het AOLSP Scheduler.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

AOLSP Scheduler scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.