Home > Bestanden > apache.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een apache fout

Het echte apache.exe bestand is een software component van HTTP Server door Apache Software Foundation.

Apache is een afkorting voor Apache HTTP Server

Apache.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of apache.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om apache.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Apache HTTP Server. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat apache.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Apache.exe bestandsinfo

Het proces Apache HTTP Server of NVIDIA ForceWare Network Access Manager of CCcam_info.php (versie 1.2.1) of SI Stand-alone Application

hoort bij de software NVIDIA ForceWare Network of Apache HTTP Server of NVIDIA nTune of marvell (versie 61xx, 61xx MRU) of NVIDIA ForceWare Network Access Manager of Marvell (versie 61xx MRU) of NVIDIA Display Control Panel of Marvell MRU of E*Doc of CCcam_info.php of AppServ of NVIDIA ForceWare Network Access of NVIDIA Drivers of Vembu StoreGrid

van Apache Software Foundation (www.apache.org) of GM Service and Parts Operations..

Omschrijving: Apache is het of een van de meest gangbare webservers gebruikt op het Internet, en apache.exe is het proces dat Apache voert. U zult zien dat dit actief is als u Apache expliciet op uw computer zet om webservice mogelijk te maken. Het kan ook geïnstalleerd worden door commerciële producten die dit gebruiken, bijvoorbeeld het Nvidia firewall programma staat bekend om het te gebruiken. Het systeem is niet kritisch, maar het uitschakelen ervan zal problemen met de software die erop vertrouwd, veroorzaken.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft apache.exe niet nodig. Bestand apache.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van "C:\Users\USERNAME" (e.g. C:\Program Files\Apache Group\Apache2\bin\). Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 20,543 bytes (56% van alle voorkomende bestanden), 20,541 bytes en nog 15 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/apache.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. Het is geen Windows kernbestand. Het proces luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. De toepassing kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk.

  • Als apache.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 74% gevaarlijk. Bestandsformaat is 20,480 bytes (80% van alle voorkomende bestanden) of 20,545 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het bestand is geen Windows systeemcomponent.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als apache.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het apache.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
56 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over apache.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met apache op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met apache te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het apache.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

apache scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.