Home > Bestanden > ASGT.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ASGT fout

Het echte ASGT.exe bestand is een software component van ASUS GPU Tweak door .

ASGT is een afkorting voor ASUS Graphics Processing Unit Tweak

ASGT.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ASGT.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ASGT.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ASUS GPU Tweak. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ASGT.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ASGT.exe bestandsinfo

Het proces ASUS GPU Tweak of ASUS GPU TweakII hoort bij de software www.asus.com of ASUS GPU Tweak van ASUSTek COMPUTER INC (www.asus.com)..

Omschrijving: Windows heeft ASGT.exe niet nodig. ASGT.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows of soms in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 55,296 bytes (89% van alle voorkomende bestanden) of 48,640 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/asgt.exe.html 
De naam van de service is "ASGT".
Bestand ASGT.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het proces is niet zichtbaar. Bestand ASGT.exe is geen Windows kernbestand. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 57% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ASGT.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ASGT.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

The genuine ASGT.exe file is a software component of ASUS GPU Tweak by ASUS. ASUS GPU Tweak is a utility program used for overclocking ASUS Graphics Cards. ASGT.exe launches the ASUS GPU Tweak program. This is not an essential Windows process and can be disabled if known to create problems. (nadere informatie)
Willem van der Til
Samenvatting: Gemiddelde gebruikers beoordeling van ASGT.exe: gebaseerd op 1 stem met 1 review. 46 gebruikers vragen naar dit bestand. Eén gebruiker heeft het als niet zo gevaarlijk beoordeeld.
Als je meer weet over ASGT.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met ASGT op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met ASGT te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het ASGT.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

ASGT scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.