Home > Bestanden > dlashx_w.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een dlashx_w fout

Dlashx_w.dll is een browser extensie voor Internet Explorer. Deze invoegtoepassing (add-on) maakt verschillende toegevoegde functies voor Internet Explorer mogelijk. U kunt ze uitschakelen door het Extras menu (toetscombinatie Alt + X) onder Manage Add-ons. De volgende paragraaf biedt meer informatie over Drive Letter Access Component.

Hints om dlashx_w.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Drive Letter Access Component. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat dlashx_w.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Dlashx_w.dll bestandsinfo

Het proces Drive Letter Access Component hoort bij de software Sonic DLA of Roxio DLA of Sonic UDF Reader van (www.sonic.com)..

Omschrijving: dlashx_w.dll maakt onderdeel uit van Drive Letter Access (DLA) software van Sonic, waarmee u toegang verkrijgt tot uw beschrijfbare CD of DVD drive met behulp van een drive letter. Het komt vaak geïnstalleerd met bepaalde merken van computers, zoals Dell en HP, zodat u gebruik kunt maken van uw optische drive als ware het een harde schijf. U dient het te beschouwen als onderdeel van de besturingsprogramma's voor uw optische apparaten. Zie ook: tfswshx.dll.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft dlashx_w.dll niet nodig. Bestand dlashx_w.dll bevindt zich in een submap van C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 110,652 bytes (98% van alle voorkomende bestanden) of 114,748 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/dlashx_w.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De individuele ID van deze BHO is 5CA3D70E-1895-11CF-8E15-001234567890. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het kan Internetbrowser monitoren. Er is geen omschrijving van het programma. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als dlashx_w.dll. Controleer daarom het dlashx_w.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. Als Drive Letter Access Component de zoekmachine van uw browser en startpagina heeft gewijzigd, kunt u de standaard-instellingen van uw browser als volgt herstellen:

Herinitialiseer browser-instellingen voor Internet-Explorer ▾
  1. In Internet Explorer, druk de toetscombinatie Alt + X om het Tools menu te openen.
  2. Klik op Internet options.
  3. Klik op de Advanced tabtoets.
  4. Klik op de Reset... knop.
  5. Activeer de Delete personal settings instelling.
Dit zorgt voor een herinitialisatie van uw Internet Explorer naar de standaard-instellingen. Uw browser zal starten met de bekende startpagina en zoekmachine—zonder popups, ads, cookies, maar zal ook alle invoegtoepassingen van de browser wissen [1]. Maak het opruimen van uw browser en computer eenvoudiger en veiliger met Security Task Manager.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
125 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over dlashx_w.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met dlashx_w op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende dlashx_w proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de dlashx_w.dll op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

dlashx_w scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.