Home > Bestanden > asoehook.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een asoehook fout

Asoehook.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of asoehook.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om asoehook.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update AntiSpam OE Hook. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat asoehook.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Asoehook.dll bestandsinfo

Het proces AntiSpam OE Hook hoort bij de software Symantec Shared Component of Norton AntiSpam of Norton Internet Security (versie 2006) of Norton 360 Premier Edition of Norton Security Suite of Add-On Pack of AGEIA PhysX Engines van Symantec (www.symantec.com)..

Omschrijving: Dit DLL bestand is een onderdeel van het Norton AntiSpam verkochte product van Symantec Corporation. Het biedt een software-interface ( "haak") tussen AntiSpam en Microsoft Outlook Express, zodat de twee programma's samen correct kunnen werken. Dit programma beïeindigen zou kunnen leiden tot toepassingsfouten in het antispam-product, vanwege voor de hand liggende redenen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft asoehook.dll niet nodig. Asoehook.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van de map "Mijn Bestanden" - e.g. C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\AntiSpam\. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 419,696 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 415,088 bytes en nog 20 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/asoehook.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Asoehook.dll kan inputs onthouden en toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk.

  • Als asoehook.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk. Bestandsformaat is 198,240 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 198,256 bytes en nog 8 varianten. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Bestand asoehook.dll is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Bestand asoehook.dll is geen Windows systeemcomponent. Asoehook.dll kan inputs onthouden.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als asoehook.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het asoehook.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
51 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over asoehook.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met asoehook op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met asoehook te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het asoehook.dll proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

asoehook scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.