Home > Bestanden > AtomicAlarmClock.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een AtomicAlarmClock fout

Het echte AtomicAlarmClock.exe bestand is een software component van Atomic Alarm Clock door Drive Software Company.

AtomicAlarmClock.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of AtomicAlarmClock.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om AtomicAlarmClock.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Atomic Alarm Clock. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat AtomicAlarmClock.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AtomicAlarmClock.exe bestandsinfo

Het proces Atomic Alarm Clock (versie 5.87, 6.262, 6.12, 5.61, 5.85, 5.91, 5.9) hoort bij de software Atomic Alarm Clock van Drive Software Company (drive-software.com)..

Omschrijving: Windows heeft AtomicAlarmClock.exe niet nodig. AtomicAlarmClock.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 1,134,592 bytes (21% van alle voorkomende bestanden), 529,408 bytes en nog 13 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/atomicalarmclock.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, User Shell Folders, DEFAULT\Run). Het bestand is geen Windows systeembestand. Programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. AtomicAlarmClock.exe kan verbind met Internet en inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk.

Als AtomicAlarmClock.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk. Bestandsformaat is 524,800 bytes. Het programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, User Shell Folders, DEFAULT\Run). AtomicAlarmClock.exe is geen Windows systeemcomponent. AtomicAlarmClock.exe kan verbind met Internet en inputs onthouden.
Als er problemen zijn met AtomicAlarmClock.exe dan kunt u het bijbehorende programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > Atomic Alarm Clock).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als AtomicAlarmClock.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het AtomicAlarmClock.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
71 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over AtomicAlarmClock.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met AtomicAlarmClock op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met AtomicAlarmClock te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het AtomicAlarmClock.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

AtomicAlarmClock scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.