Home > Bestanden > Discover.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Discover fout

Discover.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Discover.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Discover.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update DISCover Drop & Play System Executable. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Discover.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Discover.exe bestandsinfo

Het proces DISCover Drop & Play System Executable of Chromium hoort bij de software DISCover Drop & Play System of DISCover Drop & Play System Executable of CLICK YES BELOW LP van Digital Interactive Systems (www.digitalinteractive.net) of The Chromium Authors..

Omschrijving: DISCover.exe wordt gebruikt door diverse games voor het toegang krijgen tot en gebruiken van diverse gaming netwerken. Met online gaming kun je via het internet en via je lokale netwerk computer games spelen met andere spelers. Als je hiervan geen gebruik wilt maken, kun je dit programma veilig beëindigen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft Discover.exe niet nodig. Bestand Discover.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 1,064,960 bytes (31% van alle voorkomende bestanden), 1,077,248 bytes en nog 4 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/discover.exe.html 
Bestand Discover.exe is geen Windows systeembestand. Het proces luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Programma is niet zichtbaar. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Discover.exe kan inputs onthouden en toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk.

Als Discover.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 44% gevaarlijk. Bestandsformaat is 668,264 bytes (66% van alle voorkomende bestanden) of 668,776 bytes. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand heeft een digitale signatuur. Bestand Discover.exe is geen Windows systeemcomponent. Discover.exe kan inputs onthouden en andere programma's manipuleren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Discover.exe. Controleer daarom het Discover.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
53 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Discover.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met Discover op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met Discover te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het Discover.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

Discover scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.