Home > Bestanden > Au_.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Au_ fout

Au_.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Au_.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Au_.exe gerelateerde fouten op te lossen

 1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
 2. Update Yahoo! Toolbar Uninstall Setup. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
 3. Vind de juiste informatie over wat Au_.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Au_.exe bestandsinfo

Het proces Yahoo! Toolbar Uninstall Setup of McAfee Security Scan Plus Installer of Yahoo! Toolbar Setup of Dropbox (versie 3.8.8 Installer) of Desktop Temperature Monitor of Installs PCSX2, a Playstation (versie 2 Emulator for the PC.) of Setup Application of att.net Toolbar Uninstall Setup

hoort bij de software McAfee Security Scan Plus of Adobe® Flash® Player ActiveX Installer of Desktop Temperature Monitor of ${PRDCT_DSP of IdleCrawler of PCSX2 1.2.1 (versie (r5875)) of Coupon Companion Plugin of Search Protect

van Yahoo! (www.yahoo.com) of AnchorFree (anchorfree.com) of McAfee (www.mcafee.com) of Findbasic.com (www.findbasic.com) of Nik Software of Dropbox (www.dropbox.com) of Internet Deep Research Foundation of Industriya..

Omschrijving: Windows heeft Au_.exe niet nodig. Bestand Au_.exe bevindt zich in een submap van de map Windows Temp. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 85,061 bytes (10% van alle voorkomende bestanden), 83,352 bytes en nog 24 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/au_.exe.html 
Au_.exe is geen Windows systeembestand. Er is geen bestandsinformatie. Programma heeft geen zichtbaar venster. Au_.exe kan toezicht houden op toepassingen en inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 45% gevaarlijk.

 • Als Au_.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 39% gevaarlijk. Bestandsformaat is 75,524 bytes (8% van alle voorkomende bestanden), 85,094 bytes en nog 21 varianten. Er is geen omschrijving van het programma. Au_.exe is geen Windows systeemcomponent. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Au_.exe kan toezicht houden op toepassingen.
  De software ontwikkelaar Wajam biedt directe ondersteuning (wajam.com). In het geval van problemen met Au_.exe, kunt u het gehele programma Wajam verwijderen in het Windows Configuratiescherm, of kijken of er een nieuwere versie beschikbaar is.
 • Als Au_.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk. Bestandsformaat is 93,192 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 56,507 bytes. Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Au_.exe is geen Windows systeemcomponent. Au_.exe kan inputs onthouden en toezicht houden op toepassingen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Au_.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Au_.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. Als Yahoo! Toolbar Uninstall Setup de zoekmachine van uw browser en startpagina heeft gewijzigd, kunt u de standaard-instellingen van uw browser als volgt herstellen:

Herinitialiseer browser-instellingen voor Internet-Explorer ▾
 1. In Internet Explorer, druk de toetscombinatie Alt + X om het Tools menu te openen.
 2. Klik op Internet options.
 3. Klik op de Advanced tabtoets.
 4. Klik op de Reset... knop.
 5. Activeer de Delete personal settings instelling.
Dit zorgt voor een herinitialisatie van uw Internet Explorer naar de standaard-instellingen. Uw browser zal starten met de bekende startpagina en zoekmachine—zonder popups, ads, cookies, maar zal ook alle invoegtoepassingen van de browser wissen [1]. Maak het opruimen van uw browser en computer eenvoudiger en veiliger met Security Task Manager.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
40 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Au_.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met Au_ op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met Au_ te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het Au_.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

Au_ scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.