Home > Bestanden > AvastSvc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een AvastSvc fout

Het echte AvastSvc.exe bestand is een software component van Avast Free Antivirus door .

AvastSvc is een afkorting voor Avast Service

AvastSvc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of AvastSvc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om AvastSvc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Avast Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat AvastSvc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

AvastSvc.exe bestandsinfo

Het proces Avast Service of Avast Antivirus hoort bij de software Avast Free Antivirus of Avast Internet Security of Avast Antivirus of Avast Pro Antivirus of AVAST Software a.s of AVAST Software s.r.o of Avast! Antivirus of Avast Business Security van AVAST Software (www.avast.com) of Avast Software s.r.o of ALWIL Software (www.avast.com)..

Omschrijving: AvastSvc.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. AvastSvc.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 50,344 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 44,768 bytes en nog 26 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/avastsvc.exe.html 
De naam van de service is "avast! Antivirus".
Programma heeft geen zichtbaar venster. AvastSvc.exe is geen Windows systeembestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. Programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. AvastSvc.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 40% gevaarlijk.

Als AvastSvc.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 80% gevaarlijk. Bestandsformaat is 50,344 bytes. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het is digitaal gesigneerd. Programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Bestand AvastSvc.exe is geen Windows kernbestand.
Als u problemen heeft met AvastSvc.exe, kunt u de ontwikkelaar, www.avast.com, om ondersteuning vragen, of avast! Internet Security verwijderen in het Windows Configuratiescherm onder Software of Programa's.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als AvastSvc.exe. Controleer daarom het AvastSvc.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

GEVAARLIJK EN SCHADELIJK VOOR MIJN PC
A.J.Trip
Samenvatting: Gemiddelde gebruikers beoordeling van AvastSvc.exe: gebaseerd op 1 stem met 1 review. 46 gebruikers vragen naar dit bestand. Eén gebruiker heeft het als gevaarlijk beoordeeld.
Als je meer weet over AvastSvc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met AvastSvc op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met AvastSvc te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het AvastSvc.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

AvastSvc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.