Home > Bestanden > avengine.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een avengine fout

Avengine.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of avengine.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om avengine.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update avengine.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat avengine.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Avengine.exe bestandsinfo

Het proces Enhanced On-Access Anti-Malware Protection of Enhanced On-Access Antivirus Scanner Process hoort bij de software Panda Internet Security (versie 2009, 2008) of Panda Antivirus (versie 2008) of Panda Antivirus Pro (versie 2012) of Panda Global Protection (versie 2011) of Panda residents of Panda Antimalware File Protection van Panda Security, S.L (www.pandasecurity.com) of Panda Software International (www.pandasoftware.com)..

Omschrijving: avengine.exe wordt geïnstalleerd en gebruikt door Panda antivirus software. Het is een essentieel onderdeel van je antivirus software en moet niet worden beëindigd of verwijderd.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft avengine.exe niet nodig. Bestand avengine.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (usually C:\Program Files\Panda Software\Panda Titanium Antivirus 2004\). Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 96,560 bytes (38% van alle voorkomende bestanden), 193,792 bytes, 225,600 bytes, 225,088 bytes of 102,400 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/avengine.exe.html 
Het proces heeft geen zichtbaar venster. Avengine.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het bestand is digitaal gesigneerd. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 21% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als avengine.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het avengine.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
51 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over avengine.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met avengine op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met avengine te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het avengine.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

avengine scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.