Home > Bestanden > BisonHK.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus BisonHK te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen BisonHK.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de BisonHK.exe worm

Hints om BisonHK.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update BisonHK. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat BisonHK.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

BisonHK.exe bestandsinfo

Het proces BisonHK hoort bij de software mychat BisonHK van mychat..

Omschrijving: BisonHK.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. BisonHK.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 73,728 bytes (37% van alle voorkomende bestanden), 77,824 bytes, 32,768 bytes of 65,536 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/bisonhk.exe.html 
Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het kan toetsenbordinputs onthouden. Programma heeft geen bestandsomschrijving. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 94% gevaarlijk.

Als BisonHK.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 86% gevaarlijk. Bestandsformaat is 77,824 bytes (60% van alle voorkomende bestanden), 86,016 bytes of 81,920 bytes. Het proces heeft geen zichtbaar venster. BisonHK.exe is geen Windows systeembestand. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run).
Als er problemen zijn met BisonHK.exe dan kunt u het bijbehorende programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > BisonCam).

Belangrijk: Controleer het BisonHK.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
59 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over BisonHK.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met BisonHK op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende BisonHK proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de BisonHK.exe op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

BisonHK scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.