Home > Bestanden > avp.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een avp fout

Het echte avp.exe bestand is een software component van Kaspersky Internet Security door Kaspersky Lab.

AVP is een afkorting voor Anti-Virus Process

Avp.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of avp.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om avp.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Kaspersky Anti-Virus. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat avp.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Avp.exe bestandsinfo

Het proces Kaspersky Anti-Virus of avp.exe" -r of The Shield Deluxe (versie 2008) of Viricide of Kaspersky Endpoint Security (versie 10 for Windows)

hoort bij de software Kaspersky Internet Security (versie 2013, 2011, 2012, 2010) of Kaspersky Anti-Virus (versie 2009, 2013, 6.0 for, 2010, 2011, 2012, 6.0 for Windows, 6.0 für Windows) of Kaspersky PURE of The Shield Deluxe (versie 2008) of Xilisoft Video Converter of Whizzo of Defender Pro Internet Security of SureWest Internet Security (versie 2010)

van Kaspersky Lab (www.kaspersky.com) of Kaspersky Lab ZAO (www.kaspersky.com) of PCSecurityShield (www.pcsecurityshield.com) of Whizzo Technologies of Defender Pro of SureWest Communications..

Omschrijving: avp.exe, het proces achter de Kaspersky AntiVirus en Internet Beveiliging merknamen biedt naast beveiligingsdiensten tegen virussen, trojans, spyware en malware ook een persoonlijke firewall. Dit proces start tegelijkertijd met het besturingssysteem op en werkt op de achtergrond waar het continu checkt voor updates welke het indien nodig gelijk installeert.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft avp.exe niet nodig. Avp.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 227,856 bytes (19% van alle voorkomende bestanden), 356,128 bytes en nog 38 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/avp.exe.html 
Het is geen Windows kernbestand. Avp.exe is digitaal gesigneerd. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het is een bestand met Verisign signatuur. Programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Het proces gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Avp.exe kan zichzelf verbergen en toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 35% gevaarlijk.

  • Als avp.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk. Bestandsformaat is 227,856 bytes. De toepassing kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma is niet zichtbaar. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Het bestand is geen Windows kernbestand. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Avp.exe kan zichzelf verbergen en toezicht houden op toepassingen.
  • Als avp.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 26,116 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Programma is niet zichtbaar. Avp.exe is geen Windows kernbestand. Avp.exe kan toezicht houden op toepassingen.
  • Als avp.exe wordt gevonden in C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk. Bestandsformaat is 24,639 bytes.
  • Als avp.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 36,868 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als avp.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het avp.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
85 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over avp.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met avp op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met avp te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het avp.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

avp scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.