Home > Bestanden > Battle.net.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Battle fout

Het echte Battle.net.exe bestand is een software component van Battle.net door .

Battle.net is een afkorting voor Battle.net Desktop Application

Battle.net.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Battle.net.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Battle.net.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Blizzard Battle.net App. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Battle.net.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Battle.net.exe bestandsinfo

Het proces Blizzard Battle.net App of Battle.net desktop app of Battle·net hoort bij de software Battle.net of Blizzard App van Blizzard Entertainment (blizzard.com)..

Omschrijving: Windows heeft Battle.net.exe niet nodig. Bestand Battle.net.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 1,109,152 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 13,179,660 bytes en nog 14 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/battle.net.exe.html 
Battle.net.exe is geen Windows systeemcomponent. Bestand Battle.net.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. De toepassing is niet zichtbaar. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Battle.net.exe kan toezicht houden op toepassingen en inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 35% gevaarlijk.

Als Battle.net.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 57% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,136,104 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 1,087,376 bytes of 1,108,968 bytes. De toepassing is niet zichtbaar. Het programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Bestand Battle.net.exe is geen Windows systeemcomponent. Battle.net.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run).
De ontwikkelaar Blizzard heeft een website voor hulp en voor updates. Er is ook een uninstaller (Configuratiescherm ⇒ Programma's wijzigen of verwijderenBattle.net).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Battle.net.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Battle.net.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over Battle.net.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met Battle op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met Battle te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het Battle.net.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

Battle scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.