Home > Bestanden > MSASCui.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een MSASCui fout

MSASCui.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of MSASCui.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om MSASCui.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Windows Defender User Interface. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat MSASCui.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

MSASCui.exe bestandsinfo

Het proces Windows Defender User Interface of Internet Explorer hoort bij de software Windows Defender of Microsoft Windows of Microsoft Windows Operating System of Legacy utilities for WebPlus (versie 10) of Verizon Media Manager of Windows Internet Explorer van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: MSASCui.exe is belangkrijg voor Windows. Bestand MSASCui.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 866,584 bytes (45% van alle voorkomende bestanden), 1,008,184 bytes en nog 10 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/msascui.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. MSASCui.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 6% gevaarlijk.

  • Als MSASCui.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk. Bestandsformaat is 188,928 bytes (20% van alle voorkomende bestanden), 183,808 bytes, 123,765 bytes, 158,208 bytes of 187,904 bytes. Het proces heeft een zichtbaar venster. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het is geen Windows kernbestand. MSASCui.exe kan inputs onthouden.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als MSASCui.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het MSASCui.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
48 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over MSASCui.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met MSASCui op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met MSASCui te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het MSASCui.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

MSASCui scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.