Home > Bestanden > bcmwltry.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een bcmwltry fout

Bcmwltry.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of bcmwltry.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om bcmwltry.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update bcmwltry.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat bcmwltry.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Bcmwltry.exe bestandsinfo

Het proces Dell Wireless WLAN Card Wireless Network Controller of Broadcom (versie 802.11 Network Adapter Wireless Network Controller, 802.11 Wireless Network Controller) of DW WLAN Card Wireless Network Controller of BCM 802.11g Network Adapter Wireless Network Tray Applet of Wireless Network Tray Applet of Dell Wireless WLAN Card Wireless Network Tray Applet of Belkin 802.11 Network Adapter Wireless Network Controller of BT Voyager (versie 802.11 Network Adapter Wireless Network Controller)

hoort bij de software Dell Wireless WLAN Card Wireless Network Controller of Broadcom (versie 802.11 Network Adapter Wireless Network Controller, 802.11 Wireless Network Controller, 802.11 Network Adapter) of DW WLAN Card Utility of Dell Wireless WLAN Card Utility of Broadcom Wireless Utility of DW WLAN Card Wireless Network Controller of BCM 802.11g Network Adapter Wireless Network Tray Applet of Dell Wireless WLAN Card Wireless Network Tray Applet of Wireless Network Tray Applet of Belkin 802.11 Network Adapter Wireless Network Controller

van Dell (www.dell.com) of Broadcom (www.broadcom.com) of Belkin (www.belkin.com) of Dell Computer (www.dell.com) of BT Voyager of Motorola (www.motorola.com) of U.S. Robotics (www.usr.com)..

Omschrijving: bcmwltry.exe is onderdeel van de drivers van de Broadcom Wireless Network Tray Applet en maakt de 802.11g/a/g mogelijk op de host. Samen met de Wireless LAN adapter draait dit in de system tray. Het wordt gebruikt om de instellingen van de adapter te configureren inclusief het IP adres, gateway en DNS.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft bcmwltry.exe niet nodig. Bcmwltry.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 1,253,376 bytes (16% van alle voorkomende bestanden), 2,506,752 bytes en nog 47 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/bcmwltry.exe.html 
Bcmwltry.exe is geen Windows kernbestand. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces is niet zichtbaar. Bcmwltry.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk.

  • Als bcmwltry.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk. Bestandsformaat is 3,417,088 bytes (18% van alle voorkomende bestanden), 4,539,392 bytes en nog 30 varianten. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows systeemcomponent. Bcmwltry.exe kan toezicht houden op toepassingen.
  • Als bcmwltry.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 52% gevaarlijk. Bestandsformaat is 819,308 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 847,983 bytes. Bestand bcmwltry.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand bcmwltry.exe is geen Windows systeembestand. Bcmwltry.exe kan toezicht houden op toepassingen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als bcmwltry.exe. Controleer daarom het bcmwltry.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
55 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over bcmwltry.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met bcmwltry op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met bcmwltry te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het bcmwltry.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

bcmwltry scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.