Home > Bestanden > BgGamingMonitor.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een BgGamingMonitor fout

BgGamingMonitor.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of BgGamingMonitor.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om BgGamingMonitor.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update BullGuard Gaming Monitor. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat BgGamingMonitor.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

BgGamingMonitor.dll bestandsinfo

Het proces BullGuard Gaming Monitor hoort bij de software BullGuard van (www.bullguard.com)..

Omschrijving: Windows heeft BgGamingMonitor.dll niet nodig. Bestand BgGamingMonitor.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 100,216 bytes (36% van alle voorkomende bestanden), 100,184 bytes en nog 7 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/bggamingmonitor.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is digitaal gesigneerd. Bestand BgGamingMonitor.dll is geen Windows systeembestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: AppInit_DLLs). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 68% gevaarlijk.

Als BgGamingMonitor.dll wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk. Bestandsformaat is 147,496 bytes. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren.
Als u problemen heeft met BgGamingMonitor.dll, kunt u de ontwikkelaar, www.bullguard.com, om ondersteuning vragen, of BullGuard verwijderen in het Windows Configuratiescherm onder Software of Programa's.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als BgGamingMonitor.dll. Controleer daarom het BgGamingMonitor.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over BgGamingMonitor.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met BgGamingMonitor op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met BgGamingMonitor te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het BgGamingMonitor.dll proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

BgGamingMonitor scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.