Home > Bestanden > BHDrvx86.sys Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een BHDrvx86 fout

Het echte BHDrvx86.sys bestand is een software component van Symantec Endpoint Protection door Symantec.

BHDrvx86 is een afkorting voor BASH Driver for x86 (32-bit)

BHDrvx86.sys is een Windows stuurprogramma. Een stuurprogramma is een klein software programma dat uw computer in staat stelt te communiceren met hardware of aangesloten apparaten. Dit betekend dat een stuurprogramma directe toegang heeft tot de kern van het besturingssysteem, hardware, etc.
Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of BHDrvx86.sys een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om BHDrvx86.sys gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update BASH Stuurprogramma. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat BHDrvx86.sys voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

BHDrvx86.sys bestandsinfo

Het proces BASH Driver hoort bij de software BASH of Symantec Heuristics Driver of Norton 360 of Norton Security of Trusteer Endpoint Protection van Symantec (www.symantec.com)..

Omschrijving: Windows heeft BHDrvx86.sys niet nodig. BHDrvx86.sys bevindt zich in een submap van "C:\Users\USERNAME". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 995,488 bytes (29% van alle voorkomende bestanden), 508,976 bytes en nog 9 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/bhdrvx86.sys.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. BHDrvx86.sys is digitaal gesigneerd. Het is geen Windows kernbestand. BHDrvx86.sys is een bestand met Verisign signatuur. BHDrvx86.sys kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 15% gevaarlijk.

Als BHDrvx86.sys wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32\drivers dan is de veiligheidsbeoordeling 21% gevaarlijk. Bestandsformaat is 259,632 bytes (63% van alle voorkomende bestanden) of 258,608 bytes. De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand BHDrvx86.sys is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het bestand is geen Windows kernbestand. BHDrvx86.sys lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.

Als BHDrvx86.sys wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 17% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,098,968 bytes (28% van alle voorkomende bestanden), 997,464 bytes, 1,270,008 bytes, 536,112 bytes of 821,880 bytes. De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het is geen Windows kernbestand. Bestand BHDrvx86.sys is een bestand met Verisign signatuur. BHDrvx86.sys kan inputs onthouden.
De software ontwikkelaar Symantec biedt directe ondersteuning (www.symantec.com/techsupp). In het geval van problemen met BHDrvx86.sys, kunt u het gehele programma Norton Security of Norton 360 verwijderen in het Windows Configuratiescherm, of kijken of er een nieuwere versie beschikbaar is.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als BHDrvx86.sys. Controleer daarom het BHDrvx86.sys proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over BHDrvx86.sys, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met BHDrvx86 op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met BHDrvx86 te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het BHDrvx86.sys proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

BHDrvx86 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.