Home > Bestanden > bho.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus bho te verwijderen

Sommige anti-malware programma's categoriseren bho.dll als een schadelijke extensie voor Internet Explorer: onder meer Trojan.Downloader.BHO.NYO of Application.Generic.408068 (gevonden door F-Secure), en Game Play Labs (gevonden door Sophos). Dit soort invoegtoepassingen kunnen advertenties tonen, uw computer vertragen en allerlei andere fouten veroorzaken. Als u zich niet kunt herinneren dat u de bijbehorende Template software heeft geinstalleerd, is dat geen verrassing. In de meeste gevallen wordt dit soort adware bijkomend geinstalleerd wanneer u een freeware product installeert, zoals Youtube Downloader of een PDF Converter. In het volgende deel kunt u meer lezen over Template en hoe ervan af te komen.

Klik hier om de Template malware automatisch te verwijderen.

Hints om bho.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Template. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat bho.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Bho.dll bestandsinfo

Het proces Template of GamePlayLabs Browser Helper Object of Finjan Secure Browsing Extension of vfd.dll of sl.dll of McAfee Script Scanner Inproc Server DLL

hoort bij de software Lexmark Printable Web of MTWB of Add-ons Framework of SelectionLinks of Finjan Secure Browsing of 2YourFace of VideoFileDownload of GamePlayLabs Plugin of McAfee VirusScan Enterprise

van MTWB (www.make-the-web-better.com) of GamePlayLabs of OutBrowse of Finjan LTD of SelectionLinks of VideoFileDownload of Network Associates (nai.com)..

Omschrijving: Windows heeft bho.dll niet nodig. Bestand bho.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 180,224 bytes (61% van alle voorkomende bestanden), 732,672 bytes en nog 18 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/bho.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De individuele ID van deze BHO is 829CAB51-A4EA-4a15-87B6-4B7D0747939C of 7632ABCA-B104-4fbc-9C70-419C4147061B of nog 21 varianten. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het kan Internetbrowser monitoren. Het bestand is geen Windows kernbestand. Er is geen bestandsinformatie. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Bho.dll kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 78% gevaarlijk.

Als bho.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 61% gevaarlijk. Bestandsformaat is 432,640 bytes (20% van alle voorkomende bestanden), 85,312 bytes en nog 5 varianten. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Bho.dll kan inputs onthouden.
In het geval dat u problemen ondervindt met het gebruik van bho.dll, kunt u in het ondersteuning gedeelte van de website van 2yourface zoeken naar een oplossing, of het programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > 2YourFace of GamePlayLabs Plugin).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als bho.dll. Controleer daarom het bho.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. Als Template de zoekmachine van uw browser en startpagina heeft gewijzigd, kunt u de standaard-instellingen van uw browser als volgt herstellen:

Herinitialiseer browser-instellingen voor Internet-Explorer ▾
  1. In Internet Explorer, druk de toetscombinatie Alt + X om het Tools menu te openen.
  2. Klik op Internet options.
  3. Klik op de Advanced tabtoets.
  4. Klik op de Reset... knop.
  5. Activeer de Delete personal settings instelling.
Dit zorgt voor een herinitialisatie van uw Internet Explorer naar de standaard-instellingen. Uw browser zal starten met de bekende startpagina en zoekmachine—zonder popups, ads, cookies, maar zal ook alle invoegtoepassingen van de browser wissen [1]. Maak het opruimen van uw browser en computer eenvoudiger en veiliger met Security Task Manager.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
51 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over bho.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met bho op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende bho proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de bho.dll op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

bho scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.