Home > Bestanden > UMonit.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een UMonit fout

Het echte UMonit.exe bestand is een software component van Generic Card Reader Driver door .

UMonit is een afkorting voor Universal Card Reader Monitor

UMonit.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of UMonit.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om UMonit.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ChangeIcon MFC Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat UMonit.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

UMonit.exe bestandsinfo

Het proces ChangeIcon MFC Application of UMonit MFC Application of Gene USB Monitor hoort bij de software ChangeIcon Application of UMonit Application of Gene USB Monitor van General of Microsoft Windows Hardware Compatibility Publisher..

Omschrijving: UMonit.exe wordt geïnstalleerd en gebruikt door diverse types generieke kaartlezers. Kaartlezers lezen en schrijven naar geheugenkaarten. Als je dit programma beëindigt of verwijdert, zul je niet langer toegang kunnen krijgen tot je geheugenkaarten.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft UMonit.exe niet nodig. UMonit.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 28,672 bytes (32% van alle voorkomende bestanden), 40,960 bytes en nog 5 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/umonit.exe.html 
UMonit.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. UMonit.exe is geen Windows kernbestand. Er is geen bestandsinformatie. UMonit.exe kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 57% gevaarlijk.

Als UMonit.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 61% gevaarlijk. Bestandsformaat is 200,704 bytes (46% van alle voorkomende bestanden), 49,152 bytes en nog 7 varianten. Bestand UMonit.exe is geen Windows systeembestand. Het programma is niet zichtbaar. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, TaskScheduler). Programma heeft geen bestandsomschrijving. UMonit.exe kan inputs onthouden.
Als u problemen heeft met UMonit.exe, kunt u Genesys Logic,Inc. verwijderen, of proberen ondersteuning te krijgen van de software ontwikkelaar. Klik op Genesys Logic,Inc. in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen, of klik op www.microsoft.com/whdc/hcl/default.mspx om de website van de ontwikkelaar te bezoeken.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als UMonit.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het UMonit.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
46 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over UMonit.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met UMonit op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met UMonit te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het UMonit.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

UMonit scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.