Home > Bestanden > BitGuard.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus BitGuard te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen BitGuard.exe als malware, b.v. Symantec herkent het als Adware.GoonSquad, en TrendMicro herkent het als ADW_BPROTECT of TROJ_GEN.R0CBC0DL513.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de BitGuard.exe worm

Hints om BitGuard.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Application Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat BitGuard.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

BitGuard.exe bestandsinfo

Het proces Application Manager of Generic software hoort bij de software BitGuard of Application Manager van PerformerSoft of MediaTechSoft..

Omschrijving: BitGuard.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand BitGuard.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 3,029,472 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 3,780,064 bytes of 2,845,664 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/bitguard.exe.html 
Programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand BitGuard.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het is geen Windows systeembestand. BitGuard.exe kan toezicht houden op toepassingen en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk.

Als BitGuard.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk. Bestandsformaat is 3,173,856 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 3,029,472 bytes, 2,845,152 bytes of 3,780,064 bytes. De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het is geen Windows systeemcomponent. Het proces luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. BitGuard.exe kan toezicht houden op toepassingen en andere programma's manipuleren.

Belangrijk: Controleer het BitGuard.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. Als Application Manager de zoekmachine van uw browser en startpagina heeft gewijzigd, kunt u de standaard-instellingen van uw browser als volgt herstellen:

Herinitialiseer browser-instellingen voor Internet-Explorer ▾
  1. In Internet Explorer, druk de toetscombinatie Alt + X om het Tools menu te openen.
  2. Klik op Internet options.
  3. Klik op de Advanced tabtoets.
  4. Klik op de Reset... knop.
  5. Activeer de Delete personal settings instelling.
Dit zorgt voor een herinitialisatie van uw Internet Explorer naar de standaard-instellingen. Uw browser zal starten met de bekende startpagina en zoekmachine—zonder popups, ads, cookies, maar zal ook alle invoegtoepassingen van de browser wissen [1]. Maak het opruimen van uw browser en computer eenvoudiger en veiliger met Security Task Manager.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over BitGuard.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met BitGuard op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende BitGuard proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de BitGuard.exe op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

BitGuard scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.