Home > Bestanden > BTHelpNotifier.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een BTHelpNotifier fout

Het echte BTHelpNotifier.exe bestand is een software component van BTHelpNotifier Module door BT Retail.

BTHelpNotifier is een afkorting voor BTHelpNotifier Module

BTHelpNotifier.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of BTHelpNotifier.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om BTHelpNotifier.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update mcci+McciTrayApp. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat BTHelpNotifier.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

BTHelpNotifier.exe bestandsinfo

Het proces mcci+McciTrayApp of BTHelpNotifier Module of Motive SmartBridge of BT Broadband Help Notifier

hoort bij de software BT Broadband Desktop Help of BTHelpNotifier Module of Motive System of BTHelpNotifier_Win64.exe of MAGIX Movie Edit Pro (versie 10 silver) of rgc:audio Triangle II of BT Home Hub of BT Desktop Help

van Motive Communications (www.motive.com) of Alcatel-Lucent (www.alcatel-lucent.com) of Motive (www.alcatel-lucent.com/motive)..

Omschrijving: BTHelpNotifier.exe wordt geïnstalleerd door bepaalde Internet Service Providers als onderdeel van hun toegangssoftware. Dit programma wordt gebruikt voor het in de gaten houden en testen van de kwaliteit van je internetverbinding. Het is geen essentieel onderdeel van je internetverbindingen en mag worden beëindigd en verwijderd.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft BTHelpNotifier.exe niet nodig. Bestand BTHelpNotifier.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 936,960 bytes (36% van alle voorkomende bestanden), 1,584,640 bytes en nog 9 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/bthelpnotifier.exe.html 
Het is geen Windows systeembestand. Er is geen bestandsinformatie. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). BTHelpNotifier.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als BTHelpNotifier.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het BTHelpNotifier.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
55 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over BTHelpNotifier.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met BTHelpNotifier op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met BTHelpNotifier te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het BTHelpNotifier.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

BTHelpNotifier scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.