Home > Bestanden > c.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een c fout

C.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of c.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om c.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update c.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat c.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

C.exe bestandsinfo

Het proces bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: Windows heeft c.exe niet nodig. C.exe bevindt zich in een submap van "C:\Users\USERNAME". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 199,680 bytes (17% van alle voorkomende bestanden), 54,784 bytes en nog 13 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/c.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. C.exe is geen Windows systeembestand. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, DEFAULT\Run). Het programma heeft geen zichtbaar venster. C.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 55% gevaarlijk.

  • Als c.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 53% gevaarlijk. Bestandsformaat is 161,792 bytes (28% van alle voorkomende bestanden), 142,848 bytes en nog 4 varianten. Er is geen bestandsinformatie. Bestand c.exe is geen Windows kernbestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, DEFAULT\Run). C.exe kan toezicht houden op toepassingen.
  • Als c.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk. Bestandsformaat is 160,256 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 192,512 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Programma is niet zichtbaar. Bestand c.exe is geen Windows kernbestand.
  • Als c.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 80% gevaarlijk. Bestandsformaat is 177,152 bytes.
  • Als c.exe wordt gevonden in een submap van de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk. Bestandsformaat is 172,032 bytes.
  • Als c.exe wordt gevonden in een submap van de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 614,127 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als c.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het c.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over c.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met c op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met c te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het c.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

c scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.