Home > Bestanden > Test.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Test fout

Test.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Test.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Test.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Makes sure Spybot. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Test.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Test.exe bestandsinfo

Het proces Makes sure Spybot (versie 2 is there on Windows 10.) hoort bij de software Spybot - Search & Destroy of Project1 van Safer-Networking (security.kolla.de) of BKHN..

Omschrijving: Windows heeft Test.exe niet nodig. Test.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Het bestandsformaat op Windows 10/8/7/XP is 1,011,200 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/test.exe.html 
Het proces heeft een zichtbaar venster. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). Test.exe is geen Windows systeembestand. Test.exe kan inputs onthouden en toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk.

  • Als Test.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 7,464,960 bytes. Test.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeembestand. Test.exe kan verbind met Internet, inputs onthouden en toezicht houden op toepassingen.
  • Als Test.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 98% gevaarlijk. Bestandsformaat is 94,208 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 646,144 bytes. Test.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Test.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma is niet zichtbaar. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). Het bestand is geen Windows systeembestand.
  • Als Test.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 74% gevaarlijk. Bestandsformaat is 837,632 bytes.
  • Als Test.exe wordt gevonden in een submap van de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 40,960 bytes.
  • Als Test.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 331,479 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Test.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Test.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over Test.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met Test op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met Test te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het Test.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

Test scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.