Home > Bestanden > cdmyidd.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een cdmyidd fout

Cdmyidd.dll is een browser extensie voor Internet Explorer. Deze invoegtoepassing (add-on) maakt verschillende toegevoegde functies voor Internet Explorer mogelijk. U kunt ze uitschakelen door het Extras menu (toetscombinatie Alt + X) onder Manage Add-ons. De volgende paragraaf biedt meer informatie over MyIdentityDefender Toolbar.

Hints om cdmyidd.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update MyIdentityDefender Toolbar. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat cdmyidd.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Cdmyidd.dll bestandsinfo

Het proces MyIdentityDefender Toolbar of EDC3.0 Security Toolbar module of safeSEARCH Toolbar hoort bij de software MyIdentityDefender Toolbar (CyberDefender Corp.) of CyberDefender Link Patrol of MyIdentityDefender Toolbar of MyIdentityDefender Toolbar (Legacy Games) of safeSEARCH Toolbar (CyberDefender Corp.) van CyberDefender (www.cyberdefender.com) of Legacy Games..

Omschrijving: Windows heeft cdmyidd.dll niet nodig. Cdmyidd.dll bevindt zich in een submap van "C:\Users\USERNAME". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 3,962,184 bytes (20% van alle voorkomende bestanden), 3,958,088 bytes en nog 6 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/cdmyidd.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De individuele ID van deze BHO is A26503FE-B3B8-4910-A9DC-9CBD25C6B8D6 of DD662A0C-12FE-4b38-BA53-247F7EC82F46. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Cdmyidd.dll kan inputs onthouden en verbind met Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 51% gevaarlijk.

Als cdmyidd.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk. Bestandsformaat is 3,962,184 bytes (57% van alle voorkomende bestanden), 3,822,920 bytes, 3,814,728 bytes of 3,772,416 bytes. Het programma is niet zichtbaar. Het kan Internetbrowser monitoren. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Cdmyidd.dll is geen Windows systeembestand. Bestand cdmyidd.dll is een bestand met Verisign signatuur. Bestand cdmyidd.dll is digitaal gesigneerd. Cdmyidd.dll kan verbind met Internet en inputs onthouden.
Als u problemen heeft met cdmyidd.dll, kunt u MyIdentityDefender Toolbar verwijderen, of proberen ondersteuning te krijgen van de software ontwikkelaar. Klik op MyIdentityDefender Toolbar in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen, of klik op support.cyberdefender.com/cgi-bin/support/kb.cgi om de website van de ontwikkelaar te bezoeken.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als cdmyidd.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het cdmyidd.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. Als MyIdentityDefender Toolbar de zoekmachine van uw browser en startpagina heeft gewijzigd, kunt u de standaard-instellingen van uw browser als volgt herstellen:

Herinitialiseer browser-instellingen voor Internet-Explorer ▾
  1. In Internet Explorer, druk de toetscombinatie Alt + X om het Tools menu te openen.
  2. Klik op Internet options.
  3. Klik op de Advanced tabtoets.
  4. Klik op de Reset... knop.
  5. Activeer de Delete personal settings instelling.
Dit zorgt voor een herinitialisatie van uw Internet Explorer naar de standaard-instellingen. Uw browser zal starten met de bekende startpagina en zoekmachine—zonder popups, ads, cookies, maar zal ook alle invoegtoepassingen van de browser wissen [1]. Maak het opruimen van uw browser en computer eenvoudiger en veiliger met Security Task Manager.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over cdmyidd.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met cdmyidd op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende cdmyidd proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de cdmyidd.dll op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

cdmyidd scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.