Home > Bestanden > nod32krn.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een nod32krn fout

Nod32krn.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of nod32krn.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om nod32krn.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update NOD32 Kernel Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat nod32krn.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Nod32krn.exe bestandsinfo

Het proces NOD32 Kernel Service hoort bij de software NOD32 Antivirus System of NOD32 antivirus systeem of NOD32 antivirus system van Eset (www.eset.com)..

Omschrijving: De NOD32 Kernel Service is een belangrijk onderdeel van het NOD32 Antivirus pakket van ESET. (De "kernel" is een term voor de kern van een programma of een besturingssysteem.) Het loopt automatisch wanneer een systeem opstart en is onderdeel van het mechanisme dat uw computer continue beschermt tegen malware en veiligheidsbedreigingen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft nod32krn.exe niet nodig. Bestand nod32krn.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (e.g. C:\Program Files\Eset\). Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 552,064 bytes (63% van alle voorkomende bestanden), 507,904 bytes, 549,256 bytes, 495,616 bytes of 372,736 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/nod32krn.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het is digitaal gesigneerd. Nod32krn.exe kan zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 29% gevaarlijk.

Als nod32krn.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 100% gevaarlijk. Bestandsformaat is 868,352 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Bestand nod32krn.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Programma heeft geen zichtbaar venster. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\RunServices, MACHINE\Run, Run). Het is geen Windows systeembestand. Nod32krn.exe kan inputs onthouden, zichzelf verbergen en andere programma's manipuleren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als nod32krn.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het nod32krn.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
64 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over nod32krn.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met nod32krn op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met nod32krn te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het nod32krn.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

nod32krn scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.