Home > Bestanden > ChgService.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus ChgService te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen ChgService.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de ChgService.exe worm

Hints om ChgService.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update MMX310G. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ChgService.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ChgService.exe bestandsinfo

Het proces MMX310G (versie 3G USB Manager version 5.381, 3G USB Manager version 5.289, 3G USB Manager version 5.337) of Change Modem Device Service of MMX352G (versie 3G USB Manager version 5.490, 3G USB Manager version 5.415) of SmartBRO (versie 5.244) of HSPA USB Modem (versie 5.187, 5.200) of MMX353G (versie 3G USB Manager version 5.590, 3G USB Manager version 5.579) of SU-8600 (versie 3.5G Mobile Connect Version 5.042) of MMX300G (versie 3G USB Manager version 5.207)

hoort bij de software MMX310G (versie 3G USB Manager, 3G USB Manager version) of SmartBRO of HSPA USB Modem of MMX352G (versie 3G USB Manager) of MMX353G (versie 3G USB Manager) of SU-8600 (versie 3.5G Mobile Connect) of MMX300G (versie 3G USB Manager) of Telkomsel Flash ADVAN HSPA USB Modem version

van onbekend..

Omschrijving: ChgService.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand ChgService.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows of in een submap van "C:\Users\USERNAME". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 135,168 bytes (95% van alle voorkomende bestanden) of 114,688 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/chgservice.exe.html 
ChgService.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. De toepassing is niet zichtbaar. ChgService.exe is geen Windows kernbestand. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. ChgService.exe kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 78% gevaarlijk.

  • Als ChgService.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 73% gevaarlijk. Bestandsformaat is 114,688 bytes (70% van alle voorkomende bestanden), 135,168 bytes of 133,968 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand. ChgService.exe kan inputs onthouden.
    Als er problemen zijn met ChgService.exe dan kunt u het bijbehorende programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > MMX352G 3G USB Manager of MMX353G 3G USB Manager).
  • Als ChgService.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk. Bestandsformaat is 135,168 bytes. Bestand ChgService.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeembestand. ChgService.exe kan inputs onthouden.

Belangrijk: Controleer het ChgService.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over ChgService.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met ChgService op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende ChgService proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de ChgService.exe op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

ChgService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.