Home > Bestanden > ClassicExplorer32.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ClassicExplorer32 fout

Het echte ClassicExplorer32.dll bestand is een software component van Classic Shell door .

ClassicExplorer32 is een afkorting voor Classic Explorer (32-bit)

ClassicExplorer32.dll is een browser extensie voor Internet Explorer. Deze invoegtoepassing (add-on) maakt verschillende toegevoegde functies voor Internet Explorer mogelijk. U kunt ze uitschakelen door het Extras menu (toetscombinatie Alt + X) onder Manage Add-ons. De volgende paragraaf biedt meer informatie over Adds classic Windows Explorer features.

Hints om ClassicExplorer32.dll gerelateerde fouten op te lossen

 1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
 2. Update Adds classic Windows Explorer features. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
 3. Vind de juiste informatie over wat ClassicExplorer32.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ClassicExplorer32.dll bestandsinfo

Het proces Adds classic Windows Explorer features of Classic Shell hoort bij de software Classic Shell of Open-Shell of Microsoft Office Professional van IvoSoft (classicshell.sourceforge.net) of Open-Shell..

Omschrijving: Windows heeft ClassicExplorer32.dll niet nodig. ClassicExplorer32.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 760,632 bytes (26% van alle voorkomende bestanden), 759,768 bytes en nog 28 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/classicexplorer32.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De individuele ID van deze BHO is 449D0D6E-2412-4E61-B68F-1CB625CD9E52. Bestand ClassicExplorer32.dll is geen Windows systeembestand. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het kan Internetbrowser monitoren. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. ClassicExplorer32.dll kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 55% gevaarlijk.

 • Als ClassicExplorer32.dll wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 687,040 bytes. Het bestand is geen Windows kernbestand. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het kan Internetbrowser monitoren. Programma heeft geen zichtbaar venster. ClassicExplorer32.dll kan inputs onthouden.
  De software ontwikkelaar Classicshell biedt directe ondersteuning (www.classicshell.net/forum). In het geval van problemen met ClassicExplorer32.dll, kunt u het gehele programma Classic Shell verwijderen in het Windows Configuratiescherm, of kijken of er een nieuwere versie beschikbaar is.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ClassicExplorer32.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ClassicExplorer32.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. Als Adds classic Windows Explorer features de zoekmachine van uw browser en startpagina heeft gewijzigd, kunt u de standaard-instellingen van uw browser als volgt herstellen:

Herinitialiseer browser-instellingen voor Internet-Explorer ▾
 1. In Internet Explorer, druk de toetscombinatie Alt + X om het Tools menu te openen.
 2. Klik op Internet options.
 3. Klik op de Advanced tabtoets.
 4. Klik op de Reset... knop.
 5. Activeer de Delete personal settings instelling.
Dit zorgt voor een herinitialisatie van uw Internet Explorer naar de standaard-instellingen. Uw browser zal starten met de bekende startpagina en zoekmachine—zonder popups, ads, cookies, maar zal ook alle invoegtoepassingen van de browser wissen [1]. Maak het opruimen van uw browser en computer eenvoudiger en veiliger met Security Task Manager.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over ClassicExplorer32.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met ClassicExplorer32 op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende ClassicExplorer32 proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de ClassicExplorer32.dll op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

ClassicExplorer32 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.