Home > Bestanden > Monitor.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Monitor fout

Monitor.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Monitor.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Monitor.exe gerelateerde fouten op te lossen

 1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
 2. Update Registry Monitor. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
 3. Vind de juiste informatie over wat Monitor.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Monitor.exe bestandsinfo

Het proces Registry Monitor of BACK Monitor Application of Performance Monitor of AutoDetector of Monitor Application of Advanced SystemCare (versie 6 Monitor, 7 Monitor) of Texis Program of Chameleon Monitor of Integrated Camera Preview Manager

hoort bij de software Registry Monitor of Advanced SystemCare (versie 9, 8, 6, 7, 10, 11) of Integrated Camera of Ulead AutoDetector of forteManager of eRecovery of LeapFrog Connect of BACK Monitor Application of Chameleon Monitor of Advanced SystemCare Ultimate (versie 9, 8) of ASUS GPU Tweak of Texis Database of FJ Camera of Mouse Driver Application of Integrated Camera Preview Manager of Abaqus FLEXnet License Server of Acer Empowering Technology framework of Performance Monitor of ArcSoft MediaConverter (versie 3) of Gaming mouse Driver of Gaming Keyboard Driver

van (www.pixart.com.tw) of IObit (www.iobit.com) of SunplusIT of Sunplus Innovation Technology of Ulead Systems (www.ulead.com) of acer (www.acer.com) of Expansion Programs International of LeapFrog Enterprises of NeoSoft Tools of ASUS (www.asus.com) of ArcSoft (www.arcsoft.com)..

Omschrijving: Monitor.exe is onderdeel van het besturingssysteem en werkt samen met de hardware manager. Het houdt in real time het functioneren van alle hardware bij, inclusief de harde schijf, geheugen en netwerk traffic. Hierdoor kunnen netwerk beheerders de juiste stappen zetten indien nodig om de host goed te laten draaien. Dit is in het bijzonder noodzakelijk voor servers die met meerdere hosts verbonden zijn.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft Monitor.exe niet nodig. Monitor.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 1,719,968 bytes (7% van alle voorkomende bestanden), 1,723,040 bytes en nog 71 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/monitor.exe.html 
Monitor.exe is geen Windows systeembestand. De toepassing is niet zichtbaar. Bestand Monitor.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, DEFAULT\Runonce, MACHINE\User Shell Folders, Run, TaskScheduler). Monitor.exe kan inputs onthouden, toezicht houden op toepassingen, andere programma's manipuleren en verbind met Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 35% gevaarlijk.

 • Als Monitor.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 37% gevaarlijk. Bestandsformaat is 319,488 bytes (64% van alle voorkomende bestanden), 323,584 bytes, 389,120 bytes of 401,408 bytes. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het proces is niet zichtbaar. Het is een bestand met Microsoft signatuur. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, DEFAULT\Runonce, MACHINE\User Shell Folders, Run, TaskScheduler). Monitor.exe kan inputs onthouden.
 • Als Monitor.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk. Bestandsformaat is 90,112 bytes (48% van alle voorkomende bestanden), 95,504 bytes en nog 6 varianten. Het is geen Windows kernbestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, DEFAULT\Runonce, MACHINE\User Shell Folders, Run, TaskScheduler). Monitor.exe kan inputs onthouden, toezicht houden op toepassingen en verbind met Internet.
 • Als Monitor.exe wordt gevonden in C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 487,483 bytes (36% van alle voorkomende bestanden), 487,518 bytes, 487,497 bytes, 487,517 bytes of 487,508 bytes.
 • Als Monitor.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,714,912 bytes.
 • Als Monitor.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 0% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,749,792 bytes.
 • Als Monitor.exe wordt gevonden in een submap van de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,791,264 bytes.
 • Als Monitor.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,714,912 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Monitor.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Monitor.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. Als Registry Monitor de zoekmachine van uw browser en startpagina heeft gewijzigd, kunt u de standaard-instellingen van uw browser als volgt herstellen:

Herinitialiseer browser-instellingen voor Internet-Explorer ▾
 1. In Internet Explorer, druk de toetscombinatie Alt + X om het Tools menu te openen.
 2. Klik op Internet options.
 3. Klik op de Advanced tabtoets.
 4. Klik op de Reset... knop.
 5. Activeer de Delete personal settings instelling.
Dit zorgt voor een herinitialisatie van uw Internet Explorer naar de standaard-instellingen. Uw browser zal starten met de bekende startpagina en zoekmachine—zonder popups, ads, cookies, maar zal ook alle invoegtoepassingen van de browser wissen [1]. Maak het opruimen van uw browser en computer eenvoudiger en veiliger met Security Task Manager.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
49 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Monitor.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met Monitor op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met Monitor te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het Monitor.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

Monitor scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.