Home > Bestanden > Monitor.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Monitor fout

Monitor.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Monitor.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Monitor.exe gerelateerde fouten op te lossen

 1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
 2. Update BACK Monitor Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
 3. Vind de juiste informatie over wat Monitor.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Monitor.exe bestandsinfo

Het proces BACK Monitor Application of Performance Monitor of Registry Monitor of Monitor Application of AutoDetector of Advanced SystemCare (versie 7 Monitor, 6 Monitor) of Texis Program of Chameleon Monitor of Integrated Camera Preview Manager of Gaming Mouse Monitor of Monior

hoort bij de software Advanced SystemCare (versie 9, 8, 12, 6, 7, 10, 11) of Registry Monitor of Integrated Camera of Ulead AutoDetector of BACK Monitor Application of LeapFrog Connect of ASUS GPU Tweak of Mouse Driver Application of Advanced SystemCare Ultimate (versie 8, 9, 12) of eRecovery of Chameleon Monitor of FJ Camera of Integrated Camera Preview Manager of Texis Database of forteManager of Abaqus FLEXnet License Server of Gaming Keyboard Driver of Performance Monitor of Acer Empowering Technology framework of ArcSoft MediaConverter (versie 3) of Gaming mouse Driver of Gaming Mouse Driver of Superior Gaming Mouse

van (www.iobit.com) of PixArt Imaging Incorporation (www.pixart.com.tw) of SunplusIT of Sunplus Innovation Technology of Ulead Systems (www.ulead.com) of LeapFrog Enterprises of Expansion Programs International of acer (www.acer.com) of ASUS (www.asus.com) of NeoSoft Tools of ArcSoft (www.arcsoft.com)..

Omschrijving: Monitor.exe is onderdeel van het besturingssysteem en werkt samen met de hardware manager. Het houdt in real time het functioneren van alle hardware bij, inclusief de harde schijf, geheugen en netwerk traffic. Hierdoor kunnen netwerk beheerders de juiste stappen zetten indien nodig om de host goed te laten draaien. Dit is in het bijzonder noodzakelijk voor servers die met meerdere hosts verbonden zijn.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft Monitor.exe niet nodig. Bestand Monitor.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 1,723,040 bytes (7% van alle voorkomende bestanden), 1,719,968 bytes en nog 93 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/monitor.exe.html 
Het is geen Windows kernbestand. Monitor.exe is een bestand met Verisign signatuur. Programma heeft geen zichtbaar venster. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, TaskScheduler, DEFAULT\Runonce, MACHINE\User Shell Folders, Run). Monitor.exe kan inputs onthouden, toezicht houden op toepassingen, andere programma's manipuleren en verbind met Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 31% gevaarlijk.

 • Als Monitor.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 319,488 bytes (63% van alle voorkomende bestanden), 323,584 bytes, 389,120 bytes of 401,408 bytes. Bestand Monitor.exe is geen Windows systeemcomponent. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is een bestand met Microsoft signatuur. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, TaskScheduler, DEFAULT\Runonce, MACHINE\User Shell Folders, Run). Monitor.exe kan inputs onthouden.
 • Als Monitor.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 40% gevaarlijk. Bestandsformaat is 90,112 bytes (45% van alle voorkomende bestanden), 95,504 bytes en nog 5 varianten. Het is geen Windows systeembestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, TaskScheduler, DEFAULT\Runonce, MACHINE\User Shell Folders, Run). Monitor.exe kan inputs onthouden, toezicht houden op toepassingen en verbind met Internet.
 • Als Monitor.exe wordt gevonden in C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 487,483 bytes (36% van alle voorkomende bestanden), 487,518 bytes, 487,517 bytes, 487,508 bytes of 487,497 bytes.
 • Als Monitor.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 68% gevaarlijk. Bestandsformaat is 614,400 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 1,714,912 bytes of 319,488 bytes.
 • Als Monitor.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,714,912 bytes.
 • Als Monitor.exe wordt gevonden in een submap van de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,791,264 bytes.
 • Als Monitor.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 0% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,749,792 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Monitor.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Monitor.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. Als BACK Monitor Application de zoekmachine van uw browser en startpagina heeft gewijzigd, kunt u de standaard-instellingen van uw browser als volgt herstellen:

Herinitialiseer browser-instellingen voor Internet-Explorer ▾
 1. In Internet Explorer, druk de toetscombinatie Alt + X om het Tools menu te openen.
 2. Klik op Internet options.
 3. Klik op de Advanced tabtoets.
 4. Klik op de Reset... knop.
 5. Activeer de Delete personal settings instelling.
Dit zorgt voor een herinitialisatie van uw Internet Explorer naar de standaard-instellingen. Uw browser zal starten met de bekende startpagina en zoekmachine—zonder popups, ads, cookies, maar zal ook alle invoegtoepassingen van de browser wissen [1]. Maak het opruimen van uw browser en computer eenvoudiger en veiliger met Security Task Manager.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
49 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Monitor.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met Monitor op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met Monitor te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het Monitor.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

Monitor scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.