Home > Bestanden > Cloud.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Cloud fout

Het echte Cloud.exe bestand is een software component van Cloud Agent door .

Cloud.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Cloud.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Cloud.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update PG Network Component. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Cloud.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Cloud.exe bestandsinfo

Het proces PG Network Component hoort bij de software ProxyGate of GOLD CLICK LIMITED of WinRAR van Gold Click of Synology..

Omschrijving: Windows heeft Cloud.exe niet nodig. Bestand Cloud.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Het bestandsformaat op Windows 10/11/7 is 1,503,328 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/cloud.exe.html 
De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Cloud.exe is geen Windows systeemcomponent. Het bestand heeft een digitale signatuur. Programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Cloud.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk.

Als Cloud.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 83% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,503,328 bytes (75% van alle voorkomende bestanden), 118,224 bytes, 131,168 bytes, 2,998,144 bytes of 119,248 bytes. Bestand Cloud.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het bestand is geen Windows systeembestand. De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het proces gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Cloud.exe kan toezicht houden op toepassingen.
U kunt het programma ProxyGate of WinRAR verwijderen, of de software ontwikkelaar om ondersteuning vragen. Klik op ProxyGate of WinRAR in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Cloud.exe. Controleer daarom het Cloud.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over Cloud.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met Cloud op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met Cloud te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het Cloud.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

Cloud scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.