Home > Bestanden > XSrvSetup.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een XSrvSetup fout

Het echte XSrvSetup.exe bestand is een software component van JMicron JMB36X RAID Maintenance door JMicron Technology Corporation.

XSrvSetup is een afkorting voor JMB36X Service for Setup

XSrvSetup.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of XSrvSetup.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om XSrvSetup.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update JMB36X. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat XSrvSetup.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

XSrvSetup.exe bestandsinfo

Het proces JMB36X of JMRAIDManager hoort bij de software Smart Backup of JMicron HW RAID Manager of Hardware RAID Manager of JMB36X of ASUS Drive Xpert van JMicron Technology (www.jmicron.com)..

Omschrijving: Windows heeft XSrvSetup.exe niet nodig. Bestand XSrvSetup.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows of soms in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 65,536 bytes (61% van alle voorkomende bestanden), 72,304 bytes of 72,280 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/xsrvsetup.exe.html 
Programma heeft geen bestandsomschrijving. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Bestand XSrvSetup.exe is geen Windows systeembestand. Bestand XSrvSetup.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. XSrvSetup.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk.

Als XSrvSetup.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 69,632 bytes. De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. Het proces is niet zichtbaar. Bestand XSrvSetup.exe is geen Windows systeemcomponent. XSrvSetup.exe kan toezicht houden op toepassingen.
Het is mogelijk het betreffende programma te verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > Smart Backup of JMicron HW RAID Manager).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als XSrvSetup.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het XSrvSetup.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over XSrvSetup.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met XSrvSetup op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met XSrvSetup te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het XSrvSetup.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

XSrvSetup scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.