Home > Bestanden > CNYHKEY.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een CNYHKEY fout

Het echte CNYHKEY.exe bestand is een software component van Chicony Keyboard Layout Manager door .

CnyHkey is een afkorting voor Chicony Hotkey manager

CNYHKEY.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of CNYHKEY.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om CNYHKEY.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Creative Multimedia Stuurprogramma. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat CNYHKEY.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

CNYHKEY.exe bestandsinfo

Het proces Creative Multimedia Driver of HP LED INDICATOR of Chicony Multimedia Keyboard Driver of Chicony Multimedia Driver of Chicony Keyboard Driver of WUG-0858 (ASUS) LED Indicator hoort bij de software Creative Multimedia Driver of HP MAINSTREAM KEYBOARD of HP Keyboard of Multimedia Driver of Chicony Multimedia Driver of Chicony Keyboard Driver of Eee WKB van Creative (www.creative.com) of Chicony (www.chicony.com) of Hewlett-Packard (www.hp.com)..

Omschrijving: Windows heeft CNYHKEY.exe niet nodig. CNYHKEY.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 339,968 bytes (68% van alle voorkomende bestanden), 5,585,408 bytes en nog 5 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/cnyhkey.exe.html 
Het is geen Windows kernbestand. Bestand CNYHKEY.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het proces is niet zichtbaar. CNYHKEY.exe kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 68% gevaarlijk.

Als CNYHKEY.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 2,068,992 bytes (53% van alle voorkomende bestanden), 2,069,504 bytes, 2,101,248 bytes of 699,392 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Bestand CNYHKEY.exe is geen Windows kernbestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. CNYHKEY.exe kan inputs onthouden.
De ontwikkelaar Chicony heeft een website voor hulp en voor updates. Er is ook een uninstaller (Configuratiescherm ⇒ Programma's wijzigen of verwijderenChicony Multimedia Keyboard Driver).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als CNYHKEY.exe. Controleer daarom het CNYHKEY.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
58 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over CNYHKEY.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met CNYHKEY op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met CNYHKEY te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het CNYHKEY.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

CNYHKEY scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.