Home > Bestanden > NetworkLicenseServer.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een NetworkLicenseServer fout

Het echte NetworkLicenseServer.exe bestand is een software component van ABBYY FineReader door ABBYY.

NetworkLicenseServer is een afkorting voor ABBYY Network License Server

NetworkLicenseServer.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of NetworkLicenseServer.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om NetworkLicenseServer.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ABBYY network license server. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat NetworkLicenseServer.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

NetworkLicenseServer.exe bestandsinfo

Het proces ABBYY network license server of ABBYY Lingvo (versie x5 Licencing Service) hoort bij de software ABBYY FineReader (versie 9.0 Sprint, 9.0 Express Edition, 11 Corporate Edition, 12 Professional) of ABBYY Screenshot Reader of Licensing of ABBYY Lingvo (versie x5) of C5500n (versie C5800Ldn Series GDI) of ABBYY Licensing van ABBYY (www.abbyy.com) of ABBYY (BIT Software) (www.abbyy.com) of ABBYY Production..

Omschrijving: Windows heeft NetworkLicenseServer.exe niet nodig. Bestand NetworkLicenseServer.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 759,048 bytes (86% van alle voorkomende bestanden), 660,768 bytes, 818,952 bytes of 759,072 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/networklicenseserver.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Het bestand heeft een digitale signatuur. NetworkLicenseServer.exe is geen Windows systeembestand. Bestand NetworkLicenseServer.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 10% gevaarlijk.

  • Als NetworkLicenseServer.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 14% gevaarlijk. Bestandsformaat is 759,048 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 566,560 bytes of 964,848 bytes. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het bestand is geen Windows kernbestand. Programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Bestand NetworkLicenseServer.exe is een bestand met Verisign signatuur.
    U kunt het programma ABBYY Screenshot Reader of ABBYY FineReader verwijderen, het updaten, of de Klantenservice om Ondersteuning vragen. Ga naar go.abbyy.com om het te updaten, ga naar go.abbyy.com voor ondersteuning, of klik op ABBYY Screenshot Reader of ABBYY FineReader in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen.
  • Als NetworkLicenseServer.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 8% gevaarlijk. Bestandsformaat is 759,048 bytes. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Het proces is niet zichtbaar. Bestand NetworkLicenseServer.exe is een bestand met Verisign signatuur. NetworkLicenseServer.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het bestand is geen Windows kernbestand.
    U kunt het programma ABBYY Screenshot Reader verwijderen, het updaten, of de Klantenservice om Ondersteuning vragen. Ga naar go.abbyy.com om het te updaten, ga naar go.abbyy.com voor ondersteuning, of klik op ABBYY Screenshot Reader in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als NetworkLicenseServer.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het NetworkLicenseServer.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over NetworkLicenseServer.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met NetworkLicenseServer op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met NetworkLicenseServer te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het NetworkLicenseServer.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

NetworkLicenseServer scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.