Home > Bestanden > csc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een csc fout

Het echte csc.exe bestand is een software component van Microsoft .NET Framework door Microsoft Corporation.

CsC is een afkorting voor Visual C# [sharp] Command-Line Compiler

Csc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of csc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om csc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Visual C# Command Line Compiler. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat csc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Csc.exe bestandsinfo

Het proces Visual C# Command Line Compiler of HowbaniSoft Internet Cafe System Client of Comodo System Cleaner hoort bij de software HowbaniSoft Internet Cafe System Client of Microsoft Visual Studio .NET of Microsoft Visual Studio (versie 2005) of Microsoft .NET Framework (versie 4 Client Profile) of Comodo System Cleaner van Microsoft (www.microsoft.com) of HowbaniSoft Team - Yemen of Comodo Security Solutions (www.comodo.com)..

Omschrijving: csc.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand csc.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 49,152 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 1,972,552 bytes, 77,888 bytes of 80,376 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/csc.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. Bestand csc.exe is geen Windows systeemcomponent. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Het is digitaal gesigneerd. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 21% gevaarlijk.

  • Als csc.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 32% gevaarlijk. Bestandsformaat is 409,636 bytes. De toepassing heeft een zichtbaar venster. Bestand csc.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het bestand is geen Windows kernbestand. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Csc.exe kan verbind met Internet en inputs onthouden.
  • Als csc.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 0% gevaarlijk. Bestandsformaat is 7,160,768 bytes. Programma heeft een zichtbaar venster. Bestand csc.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Bestand csc.exe is geen Windows kernbestand. Csc.exe kan inputs onthouden.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als csc.exe. Controleer daarom het csc.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Niets maar vind het maar verduveld lastig steeds te moeten verwijderen
Ronald Reckers
Samenvatting: Gemiddelde gebruikers beoordeling van csc.exe: gebaseerd op 1 stem met 1 review.
46 gebruikers vragen naar dit bestand. Eén gebruiker heeft het als een beetje gevaarlijk beoordeeld.
Als je meer weet over csc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met csc op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met csc te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het csc.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

csc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.