Home > Bestanden > ct.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ct fout

Ct.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ct.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ct.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Windows Manager Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ct.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Ct.exe bestandsinfo

Het proces Windows Manager Service hoort bij de software Windows Management Service of HP Learning Adventure of hp learning adventure of NetStream van Google (toolbar.google.com)..

Omschrijving: Windows heeft ct.exe niet nodig. Ct.exe bevindt zich in een submap van de map Windows Temp of soms in een submap van "C:\Users\USERNAME". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 852,992 bytes (37% van alle voorkomende bestanden), 851,968 bytes, 694,784 bytes of 725,504 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/ct.exe.html 
De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. Programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeemcomponent. Ct.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 67% gevaarlijk.

  • Als ct.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 45,056 bytes. Programma heeft een zichtbaar venster. Ct.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het bestand is geen Windows kernbestand.
    Het programma HP Learning Adventure kan verwijderd worden in het Software of Programma's gedeelte van het Configuratiescherm.
  • Als ct.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 66% gevaarlijk. Bestandsformaat is 850,944 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand ct.exe is geen Windows kernbestand. Ct.exe kan toezicht houden op toepassingen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ct.exe. Controleer daarom het ct.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over ct.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met ct op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met ct te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het ct.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

ct scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.